Sztorikocka Cselekvésekkel

  Normál ár: 3 790 Ft

  A Te árad: 3 601 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  Az újabb 9 kocka 54 oldalának mindegyikén egy-egy cselekvés látható.
  Ötvözd a többi Story Cube-bal, és legyél te a meseszövés királya!

  Sztorikocka a legkeményebb rajongóknak! Vagy legalábbis azoknak, akik nem riadnak vissza az igazi kihívástól. Mert holmi kérdőjelből, meg célkeresztből asszociálni még egyszerű, a Sztorikocka Cselekvésekkel azonban valóban, az, ami - 54 piktogram tömény akció! Robban, esik, ordít, mászik, eltör, pattan, táncol, sír, csöpög... A lehetőségek száma szinte végtelen, de egy értelmes történetté összefűzni mindezeket már nem fog menni három mondatban! És éppen ez benne a jó!

  A Sztorikocka Cselekvésekkel önmagában véve alighanem a legnehezebben játszható darabja a sorozatnak, ugyanakkor bármely másik készlettel keverve garantálja, hogy valódi történetet fogunk hallani. Nincs több spórolás a szavakkal, nincs több erőltetett, három mondatos jelzőhalmozás a félénkebb, vagy gyakorlatlanabb játékosoktól, hiszen az igéket mostantól nem lehet megkerülni! Muszáj eseményről eseményre haladni, és szép kerek történeteket kitalálni. Például a focizó dinoszauruszról, vagy a baseball labdát vándorbottal visszaütő marslakóról, attól függ, épp melyik kiegészítő kerül még játékba. Éppen ezért nyelvtanuláshoz, a beszédkészség fejlesztéséhez is talán a legideálisabb választás mind közül. Innovatív, mágnesesen záródó dobozának köszönhetően több, mint ideális utazójáték, de szülinapi zsúroknak csöndes-hangos baráti összejöveteleknek is már-már elengedhetetlen kelléke. A bemart és festett kockák minőségére sem lehet panasz, és ha mindez még nem volna elég, létezik óriás verzió is, 3 cm-es kockákkal, hogy akár egész osztályok is együtt játszhassanak!  

  Értékelések átlaga 


  (4.6)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 11 Ketten 5 Családdal 13 Partijátéknak 11
  75% (12)
  13% (2)
  13% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 16)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  party-party

  Richárd | 2017. augusztus 2.

  Felnőttek között könnyes nevetés, gyermekek között kreativitás fejlesztés.
  Jó ötlet!

  Adim | 2017. június 11.

  Eszter, ez egy jó ötlet!
  Mi úgy is játszottunk, hogy miután sorba lett téve a 9 kocka az első történet szerint, a következő játékosnak úgy kellett folytatnia a sztorit, hogy a teljes sor kockáit eggyel átfordította. Mi szinte az összes kiegészítőt megvettük már, amik keveredése önmagában is érdekes alternatívákat hoz a játékba!
  Több vezió is van

  Eszter | 2017. május 19.

  Bevallom, az alapkészlet Sztorikocka nincsen meg, rögtön a mozgalmasabb verziókra mentünk rá, de ezt egyáltalán nem bánom :)
  A játék eredeti szabályain túl egyéb játékmódokat is kitaláltunk, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha kedvet kap valaki ezekhez a veziókhoz is. ;)

  Az egyik verzió nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az eredeti szabályhoz: egymás után veszünk el a kupacból 1-1 kockát, hogy azt belefűzzük a mesébe, DE az egyik embernek mindig egy pozitív fordulattal kell megtoldania a mesét, a következőnek egy negatívval/szerencsétlennel, aztán újra boldog dolog következik, újra negatív és így tovább. Kicsit még viccesebbé válik így, főleg, ha felnőttek játsszák. :)

  A másik játékverziónk nagyon hasonlít az "Igenis, Sötét Nagyúr!" nevű játék szabályaihoz, azaz az egyik játékos (a "főnök") feltesz egy általa kitalált, kimagyarázást igénylő kérdést a többieknek ("alattvalók"), akik megpróbálják kimagyarázni magukat, miért nem hibásak a küldetés meghiúsulásában, egyúttal a társaikra igyekeznek kenni a dolgot, mindezt persze úgy, hogy itt is 1-1 kockán látható ábrát szőnek bele a mondandójukba.

  Szívből ajánlom ezeket a játékmódokat is, így még változatosabb tud lenni a móka. :)
  Sírva nevetős

  MoquShake | 2017. március 10.

  Szerintem zseniális. Eddig csak felnőtt játékosokkal próbáltuk.Órákig folyik egy-egy játék és a történetek ,hol komolyabbak, hol sírva nevetősek lettek.
  Gyors, vicces

  DH | 2016. február 11.

  Kreatív, agypörgető játék. Akár egyedül is lehet vele játszani, bár többen érdekesebb, viccesebb helyzeteket, történeteket lehet vele kitalálni. Fejlesztéshez, iskolai kikapcsolódáshoz is ajánlott, jól használható játék.
  Kockulás helyett

  István | 2016. január 14.

  Az egyik kedvenc családi játék, amit nyaraláskor sem hagyunk otthon. Nagy kedvence 8 éves fiamnak, mert játszhatjuk minden szabály és kötöttség nélkül is, de találhatunk ki egy témát, ami köré kell a történetet szervezni (pl. felfedezések, robotok, sport, kirándulás) és lehetnek elérendő célok is (álld ki a próbá(ka)t és vedd el a királylányt, utazz egy nagyot, csak egészséges dolgot csinálj) aminek a teljesítése vagy megakadályozása a cél.
  Tanulj meg mesélni!

  A | 2015. december 1.

  Az egész sztorikocka sorozat jól kombinálható egymással és soha nem születik két azonos történet. Mivel csak egy-egy kép van, hatalmas teret enged a fantázia világának. Gyerekeknek ideális ajándék.
  Megéri az alapjáték mellé.

  Veronika | 2015. október 31.

  Ha kiegészítőt kellene ajánlanom az alap sztorikocka játékhoz, akkor ez lenne az első. (A második helyet pedig a kalandos kiadás foglalná el.) Ezzel a három kockacsomaggal szinte játszva tud mesélni még az is, akinek nem erőssége a mesélés.
  Könnyed szórakozás

  Kenshin | 2015. október 22.

  Én az angol tanáromtól ismerem ezt a játékot. Pihenés képen szoktuk az órákon játszani. Kiváló készségfejlesztő, hogy angolul mesélj bármit, ami a dobás után látott kis képekről eszedbe jut. Nekem nagyon bejött megmozgatja a fantáziát. Azóta már én is vettem egyet. Előnye, hogy szinte bárhol elfér ezért mindig ott van a táskámban. Nem igényel előkészületet, sem helyet így szinte bárhol tudunk vele játszani. Nyáron a strandon, vagy haverokkal egy kocsmában. :)
  Kreatív

  István | 2015. október 21.

  Kortól függetlenül játszható, kisebb gyerekekkel szintúgy, mint idősebbekkel. Teljesen lefáradt aggyal is nagyon jól játszható, meseszövögetős játék. Kreatív és érdekes történetek is ki tudnak jönni, és szabadjára lehet engedni a fantáziát. Bár jellemző hogy a többi verzióval kombinálva az igazi.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Sztorikocka játékcsalád