Sztorikocka Kalandokkal

  Normál ár: 3 790 Ft

  A Te árad: 3 601 Ft

  Értékelés:  (4.9)
  Versengésmentes partijáték kicsiknek és nagyoknak!
  Az egyre bővülő Sztorikocka játékcsalád kalandos kiadásában van minden, ami csak kellhet egy izgalmas történethez! Kincsesláda és elefánt, távcső és térkép – kalandra fel!
  Dobj a kilenc kockával, és mesélj! Az egyszerű, asszociatív képek garantáltan beindítják a fantáziád!
  A Sztorikocka Kalandokkal szabadon keverhető bármely más Sztorikocka-kiadással.

  A régi, szakadt kalóztérkép talán nem is a kincses ládához vezet. Talán a majom megtréfált mindenkit. Hiába keltek át a hegyeken, hiába verekedték át magukat a dzsungelen, a kincs talán nem is létezik... És most itt végzik, egy kígyókkal teli tengeralattjáróban...
  Tengeralattjáró?

  Persze, meg lovagi pajzs, és nem utolsó sorban egy létra. Ez még mindenképpen szükséges a történethez! Rajta van a kockákon!
  A Sztorikocka Kalandokkal ugyanis nem más, mint egy saját, külön bejáratú mesegyár! Kilenc minőségi dobókocka, oldalukon pöttyök helyett mutatós piktogramokkal, amelyeket egyetlen, összefüggő történetté kell összefűzni. Kalandozás a határtalan képzelet világában, ami valóban határtalan kell legyen ahhoz, hogy a viking sisakot összeköthesse az ember mondjuk az elefánttal és egy szakállas kínaival... Bár, ha fordítva nézem, az mégis inkább naplemente akar lenni...

  Szabad asszociáció a kalandok és utazások tengerén, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint dobni a kockákkal, és elengedni a fantáziánk! Nincsenek igazán szabályok, nincsenek győztesek és vesztesek, a Sztorikocka Kalandok - akárcsak a sorozat többi darabja - abszolút versengésmentes, szabadon alakítható társasjáték kisebb-nagyobb társaságoknak, családoknak és barátoknak, kicsiknek és nagyoknak, sokan vagy akár egymagunkban! Egy sokoldalú, izgalmas társasjáték, amely kiegészítőként és önmagában is játszható, gyors, pörgős, ráadásul abszolút nyelv független, így tényleg bárki, bármikor előveheti, ha úgy tartja kedve!

  Hamisítatlan parti játék, fergeteges hangulat!

  Értékelések átlaga 


  (4.9)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 15 Gyakorlott játékosoknak 7 Ketten 15 Családdal 21 Partijátéknak 15
  90% (18)
  10% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 20)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Kalandok

  Attila | 2018. szeptember 11.

  Önálló játékként is teljesértékű, de mi az alap kockakészlethez csaptuk hozzá. Nem hiába kapta a Kaland nevet, egészen más minőségű történetek kerekednek így ki belőle.
  Képzelőerő

  Zsófi | 2017. december 20.

  Nem igazán mondanám társasjátéknak, bár abszolút rajtunk múlik, hogy milyen szabályok szerint játszuk. Fejlesztéshez tökéletes, a kevésbé beszédes gyerekeket verbális kommunikációra kényszeríti, spontán beszéd és szókincs fejlesztő. Ezért inkább munkában tudom hasznosítani, mint otthon. Az én történeteim valahogy nem is lesznek olyan érdekesek, de másokét szeretem hallgatni.. :)
  Úton lévőknek

  Nadett | 2017. december 7.

  Remek kis játék. Utazáshoz is tökéletes. Magunkkal tudjuk vinni, akár a strandra is. Vízálló, kis helyet foglal. Szókincs fejlesztőnek , idő elütésnek remek. Azért csak 4 csillag, mert hiányzik az izgalom faktor. Szórakozáshoz inkább egy klasszikus társas kerül elő. Viszont ez tényleg az a tökéletes bárhová magammal viszem játék.
  hihetetlen történetek

  Jiling | 2017. november 23.

  Család nagy kedvence, soha nem lehet megunni! Egyszerű, gyors, változatos játékmenet. Semmi nem kell a játékhoz, csak a kezünk amivel eldobjuk a kockákat, és a határtalan fantáziánk!!!
  Érdekfeszítő

  Luca | 2017. szeptember 20.

  Nagyon izgalmas egy játék, könnyű megtanulni, de borzasztóan érdekes.
  Megmozgatja a fantáziádat!

  Frici | 2017. július 26.

  Mi ezzel a kiadással ismerkedtünk meg előszőr.
  A játék játszaható 2-től akár 9 főig is, utóbbi esetben mindenkinek csak egy kocka jut :-)
  Tényleg csak a képzelet szab határt, hogy milyen történetet hoz össze a társaság. A játék szinte kortalan, és nagyon jól fejleszti a kisebbek beszélőkéjét és a fatáziáját.

  Egyedi szabályokkal tetszés szerint lehet nehezíteni is.
  Előnye még, hogy nagyon kis helyen elfér, elvégre 9 kockáról beszélünk, és bárhol játszató ahol van lehetőség a "kockadobásra"
  A kapható kiegészítőkkel pedig teszés szerint variálható.
  Több verziós játék

  Eszter | 2017. május 19.

  Bevallom, az alapkészlet Sztorikocka nincsen meg, rögtön a mozgalmasabb verziókra mentünk rá, de ezt egyáltalán nem bánom :)
  A játék eredeti szabályain túl egyéb játékmódokat is kitaláltunk, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha kedvet kap valaki ezekhez a veziókhoz is. ;)

  Az egyik verzió nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az eredeti szabályhoz: egymás után veszünk el a kupacból 1-1 kockát, hogy azt belefűzzük a mesébe, DE az egyik embernek mindig egy pozitív fordulattal kell megtoldania a mesét, a következőnek egy negatívval/szerencsétlennel, aztán újra boldog dolog következik, újra negatív és így tovább. Kicsit még viccesebbé válik így, főleg, ha felnőttek játsszák. :)

  A másik játékverziónk nagyon hasonlít az "Igenis, Sötét Nagyúr!" nevű játék szabályaihoz, azaz az egyik játékos (a "főnök") feltesz egy általa kitalált, kimagyarázást igénylő kérdést a többieknek ("alattvalók"), akik megpróbálják kimagyarázni magukat, miért nem hibásak a küldetés meghiúsulásában, egyúttal a társaikra igyekeznek kenni a dolgot, mindezt persze úgy, hogy itt is 1-1 kockán látható ábrát szőnek bele a mondandójukba.

  Szívből ajánlom ezeket a játékmódokat is, így még változatosabb tud lenni a móka. :)
  4 éves írónő

  Angi | 2016. december 19.

  Nem rég szereztük be, de az első guritással magával ragadott a játék. A 4 éves unokahugi is imádta, szinte megírt egy mesekönyvet játék közben, amit legközelebb folytatunk. Nagyon klassz!
  Esti mese helyett

  ivi | 2016. november 25.

  Tudatosan választottam a kalandos kiadást.
  Az 5 éves gyerekem, amikor meglátta, kitalálta, hogy esténként ezzel fogunk mesét mondani. Nagyon kreatív és mindig új történet található ki vele.
  Nagyon szeretjük!
  Nyelvoktatás ötvözve kreativitással

  Moti | 2016. október 24.

  Remek módja annak, hogyan tanítsunk idegen nyelvet diákoknak. Nem csak a kreativitásukat élhetik ki, de közben bővítik a szókincsüket és gyakorolják a beszédet is.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Sztorikocka játékcsalád