Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Mars Terraformálása - Hatalmi játszma kiegészítő

Ár:
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ismert világunk egyre jobban szélesedik: meghódítottad már a Mars minden eldugott területét? Már a Vénuszt is? És hogy állsz a távoli gyarmatokkal? Különböző kisbolygókra, holdakra vetheted most ki hálód, a nagyobb siker érdekében, a kereskedelem lehetőségével növelve bevételeidet.

A játék A Mars Terraformálása társasjáték kiegészítője, így önállóan nem játszható.

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 21.
Hardcore kiegészítő

Ez a kiegészítő sok mindenben változtat az alapjátékon, amik alapvetően változtatják meg a játékosok taktikáit. Jobban lehet egymást akadályozni, mint az alapjátékban vagy a többi kiegészítő estében, és a baráti társaságunknak emiatt tetszik ez a kiegészítő legjobban az eddigiek közül. A játékidőt viszont jelentősen elnyújthatja, szóval csak a hardcore terraformátoroknak javasolt akik nem sajnálják az időt egy akár 5-6 órás játékra sem.
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 28.
nem akartam első lenni

...mert nem tudok rá öt csillagot adni. Lehet, hogy öregszem - na jó, ez egészen biztos -, de nem dobnak már fel az olyan kiegészítők, amik jelentősen megnövelik a játékidőt. És a Turmoillal pont ez a helyzet. Lehetséges persze, hogy ötödik-hatodik kísérletre már csak fél órát adna hozzá négy játokos esetén összesen, két kísérlet után viszont még a plusz 60-70 percnél tartunk, ráadásul az eddig megszokott 12-13. kör helyett a 14-15-ben végeztünk, ami azt sugallja, hogy nem is lehet sokkal rövidebb a játék. Kicsit olyan, mintha lenne egy minijáték beépítve a nagy játékba, afféle retro kőkori kvarcjáték stílusban.
Lehúzni sem fogom nagyon, mert igényes kiegészítő, az alapjátékkal megegyező minőségű játéktáblával és bábukkal, jól is mutat az asztalon - már ha elfér a Vénusz és a Gyarmatok mellett. Ez utóbbi kettőnél kevesebb új kártyát kapunk, a cél a játékosok közötti interaktivitás növelése és ez most sikerül is, nem úgy mint a már említett Vénusznál, ahol minifelmérésem szerint ismerősi körben kizárólag a Világkormány jelentette átlag egy körös "gyorsulás" maradt meg és a Lebegők puszta léte, azaz már az sem, hogy azok mire is voltak jók.
Összefoglalva: ha hardcore terraformátor vagy és szeretsz a játékostársaiddal a két-három körrel későbbi fordulókon agyalni, vedd meg, ha zavar, hogy a játék érezhetően hosszabb lesz, ne vedd meg. Minden egyéb esetben túrázz egyet, most éppen december van, januárban talán hó is lesz.
;-)