Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smash Up: Science Fiction Double Feature

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 20.
Tényleg sci-fi-s

A kiborg majmok magukat tápolják, ez jól el is tud harapódzni. Az alakváltók mímelik a többieket kedvük szerint.
Az időutazók már tovatűnt dolgokat ismét játékba hoznak. A kémek mindenfélét meglesnek, jósolhatóvá tesznek eseményeket.
Utóbbi kettőt én azért jóval gyengébbnek találom, mint az első kettőt. Épp azért, mert ők csak támogatnak, amíg azok csak erősödnek és erősödnek...
Jó pakli, beszerzendő :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
a legjobb kiegészítő

Az összes ismerősöm szerint aki játszott már sokat Smash Upot, ez a legjobb kiegészítő, ennek oka valószínűleg, hogy mindegyik pakli érdekes, és jól müködik más paklikkal, de nem borítja fel a játék egyensúlyát. Az időutazók és alakváltók nagyon jól támogatnak más paklikat, a pakliból kikeresés és a kukából visszavevés mindig érdekes döntések, hogy akkor most melyik lapot, de közben nem túl erősek, így megmarad a játék egyensúlya. A kémek speciális akciói és paklimanipulációja egyedi de szintén balanszos dolgokra képesek, a majmok pedig nagyon erősek tudnak lenni, de könnyen szét lehet szedni amit építenek, mielőtt elfajulna a dolog.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 21.
balansz

A Smash Up legkiegyensúlyozottabb kiegészítő, egyik frakció sem túl erős, és egyik sem túl gyenge. Mind különböző mechanikájú pakli. Jól sikerült kieg.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.
Megkavarni a kavarást

Szintén remekül sikerült kiegről van szó (bár én elfogult vagyok). Sorban a harmadik, de ahogy azt a Cthulhus kiegnél írtam, második vételre inkább ezt ajánlom, mert a SFBF csapatai sem adnak plusz modult a játékhoz, csupán a meglévőkkel kavarnak. Azt viszont nagyon jól csinálják, már-már "metásan". :)
Az Időutazók visszavehetnek lapokat a kezükbe, kiment bázisokat hoznak vissza, szóval ide-oda ugrálnak az időben (fullos támogató csapat, nem dominánsak, de bármelyik frakció jól jár velük). A Szuperkémek rengeteg James Bond utalást ellőnek, emellett kifürkészik az ellen kezét, lapot dobatnak, és sorba rakhatják, hogy milyen lapokat húzzanak, egyszóval információszerzésben utaznak. Az Alakváltók átveszik más lapok képességeit, erejét, nagyon élvezetes frakció, talán az egyik legjobb, legadaptívabb. Végül a Kiborg Majmok a pacifista oldalt erősítik, illetve saját magukat, de azt brutálisan, minimális pusztítással, és sok lényre kijátszható akcióval.
Összességében az első kieggel van egy szinten, hangulatos, ötletes és kombós frakciókat kapunk.