Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smash Up: What Were We Thinking kiegészítő

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 03.
Paklik értékelése

Először is, nekem nagyon tetszik a dizájn és az egyes paklik témájának a kiválasztása. Önmaagában elég őrült az Explorers-en kívűl szerintem mindegyik, mechanikájukat tekintve pedig szerintem elég érdekes tud lenni az összes! A party-kat mindig 4 fővel játszuk, mindenki mindenki ellenes formában. A tapasztalatokat 4 fővel játszott partykra alapozom.

Explorers: Tényleg tökéletes abban, hogy az éppen aktuális új bázisra te legyél az első aki megérkezik egy harcossal(minion), ezzel jó alapot adva annak, hogy ha nem is első de a 2. vagy 3. helyezett pontjait mindig megszerezhesd. Emellett pozitívum, hogy ha nyerésre állsz azért, ha pedig van lehetőséged nyerni tudod úgy kombinálni a bázis paklinak a lapjait, hogy előre tudd mi fog következni! Ha vesztésre állsz akkor is kitűnő, ha úgy tudod kombinálni az éppen soron következő bázis lapokat, hogy kissebb pontszszerezhetőségűeket hagyod a pakli tetején. Ezzel megtudod lassítani a nyerési folyamatát az ellenfélnek, van esélyed "comeback"-elni. Emiatt ezt ajánlani tudom, de még nem jöttem rá melyik másik paklival a legjobb kombinálni.

Grannies: Na ők azok, akik eddig eléggé elnyerték a tetszésemet. Több mint 100 játék után elmondhatom, sokszor volt olyan gondom, hogy szükségem volt akció, vagy lény kártyára, de mindig az ellenkezőjét húztam és az ilyen húzások miatt maradtam le az első helyről, potya pontokról stb. Nekik az a mechanikájuk, hogy felfordítgatod a húzópaklid legfelső vagy legalsó lapjait, melyik hogy. A legtöbb kártyátnál eldöntheted hogy a paklid tetején hagyod vagy aljára teszed. Ez azért tökéletes mivel tudod, hogy milyen lapjaid vannak a kezedben,mik a hiányosságaid,látod milyen szükségleted van/lesz(akció vagy lény) 1 kör leforgása alatt. A kártyáik egy része pont ez, hogy pakolgatod a lapjaidat felülre vagy alulra, a másik része epdig az, hogy alulról vagy felülről húzhatsz lapkat. Van amelyik azt tudja, hogy csak az akció kártyákat veheted fel, van amelyik meg azt, hogy csak a lény kártyákat. A lapok áthelyezésének a módszerével könnyűszerrel manipulálhatod, hogy mire is van aktuálisan szükséged és általában sikerül is mindig hozzájutni a kívánt lapokhoz. A nagyikat merem ajánlani bármelyik más pakli mellé, mivel a képességük mindegyik mellé jól jöhet, az esetek 80%-ban nálam működött ez a pakolgatós-felhúzós módszer!

Rock Stars: Nekik eléggé egyedi a mechanikájuk, elsőre ott van a bázisok kiértékelő pontja. Rengeteg akció és több lény kártyájuk is tökéletes akkor, ha a bázisok kiértékelő pontja 21 vagy magasabb. Főként lap húzásokat lehet ebből profitálni, vagy +1 erőt generálni a lényeidnek. Mivel elég sok bázisnak 21 vagy amgasabb a kiértékelő pontszáma ezért a mechanikájuk jól alkalmazható, én az eddigi partyk alapján (3db), jól tudtam a kártyákat a kezembe visszahúzni, több másik társamat megelőzve, ezzel elkerülve a lény/akció kártyák hiányát. A másik, hogy az alap lényei a Groupie-s eléggé őrült tud lenni a maga módján. Ebből 5 db van és a legerősebb lényük is arra apellál, hogy egyet a dobott paklidból, egyet a húzó paklidból kikereshetsz és a kezedbe rakhatsz, szint úgy vannak ilyen akció kártyák is. Ha tegyük fel 5 Groupie van a kezedben mindegyiket kitudod játszani, ezzel is eléggé erős helyzetet teremtve bármelyik bázison, ahol levagy maradva, vagy olyan erőfölényt kialakítani, amivel másoknak elveszed a kedvét, hogy arra a bázisra pakoljanak vagy visszaszerezzék az első helyet. Mivel lény visszakeveerő lapjuk is van a paklidba jó kombinációk tudnak lenni az oylan lapokkal akik "rush"-olják a lapfelhúzásokat. Még nem találtam meg a legmegfelelőbb paklit mellé, de kiakarom próbálni a varázslókkal, illetve lehet hogy ez jó kombináció tud lenni az Innsmouth-al is.

Teddy Bears: Nekik olyan OP lapokat sikerült összehozni, hogy bátran kilehet próbálni bármelyik másik paklival. Önmagában a lényeik, az alaplényen kívűl mindegyik OP szerintem, viszont az alaplényeiknek képességei sem elhanyagolhatóak. Az akciókártyáikról nem is beszélve, szinte mindegyik bármely helyzetben használható, nem kell rá köröket várni, hogy elnyerje az aktualitását, mindig bevethetőek. Több kártya itt is eléggé meghatározó és brutál erős, ezt a frakciót KÖTELEŐEN ajánlom mindenkinek a többszöri kipróbálásra. Misztikus lovakkal és Medve lovasokkal volt eddig kipróbálva, ott első és második helyezett voltam vele! Ez olyan pakli, hogy szinte lehetetlenség rosszul játszani vele, ellenfél kezében eléggé idegesítő és frusztráló tud lenni!