Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang! The Bullet

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (23)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A népszerű Bang kártyajáték kiegészítőkkel, gyönyörű kivitelben. Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász a saját tervét szövögetve fogja az egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriff­helyettesek és kik a vérszomjas banditák? A végére járhatsz, ha a vadnyugati hősök egyikének bőrébe bújsz, és te is fegyvert (kártyát) ragadsz! Több mint 500 000 cowboy jóváhagyásával!

Vélemények

4.70
23 értékelés
5
(16)
4
(7)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 10.
Nagy durranás

Ez a csomag a Bang! játék alapjátékán felül kiegészítőket is tartalmaz, jó hozzá ez a töltény alakú tartó, így nem kell külön dobozokban tárolni a játékhoz tartozó kártyákat. Gyűjtőknek kötelező, ajándéknak tökéletes.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
Teljes töltényöv...

A legjobb Bang! kiadás, a legtöbb kiegészítőt tartalmazza egy igényes díszdobozban...
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 19.
Sosem unjuk meg

Mindenki nagyon szereti a baráti körben. Sosem tudjuk abbahagyni és megunni. Munka után kis csapattal az egyik legjobb kikapcsolódás :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 02.
Bang! töltény kiegészítőkkel

Ötletes kialakítás a Bang! játéknak, ami tartalmaz több kiegészítőt is, így azonnal azokkal lehet játszani, jócskán feldobva az eredeti játékot.
A rajongóknak mindenképp ajánlom, igaz, ez a verzió nincs magyarul, de aki már játszott a magyarral, annak nem lesz gond, hiszen a szerepeken kívül ,néhány kiegészítő lapjain van szöveg, azokat azért ki lehet silabizálni, ha más nem, google baráttal.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 01.
A töltény

Ez a legjobb ár érték arányos kiadása a játéknak.
Egy nagyon szép díszdoboz, 3 kiegészítő plusz 5 exkluzív lap ehhez a kiadáshoz, és még egy seriff jelvény is.
Ez pedig alig kerül többe mint az alapjáték másfélszerese.
Ha valaki Banget akar beszerezni az mindenképp ezzel a kiadással tegye.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 12.
Szuper parti játék

Nagyon szórakoztató játék, ha a játékosok alap szinten beszálnek angolul akkor hamar elmagyarázható. 1 próbajáték után már a kezdőknek is követhető és élvezhető.
A legjobb ha 5 vagy a feletti létszámban játszuk mert így sokkal nehezebb rájönni kinek mi a szerepe a játékban. Az abszolút kedvenc kártyajátékunk nagyobb létszám esetén!
Egyedüli negatívum hogy nagyon elhúzódhat (órák) és a kiesett játokosoknak ez már kevésbé szórakoztató.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 19.
Szórakoztató, pörgős, megunhatatlan, nagyszerű party játék. Egyszerű és élvezetes, a szerepekkel kapcsolatban csőbe lehet húzni a másikat, de könnyen el is árulhatja magát, persze ha nem egy világi troll az illető. Hatalmas kombókat lehet tolni benne, ha jól játszik az ember. 5/5
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 23.
Remek játék, bár ez a kiadás nem a legjobb

Az alapjáték 5 csillagot ér. Pörgős, könnyen érthető, igazi party játék. Örök klasszikus haverokkal sörözés mellé. Kedvesen meg lehet vezetni egymást a szerepekkel. :) Igazán élvezetes 4 fő felett lesz.
Viszont ez az összeválogatás szerintem nem a legjobb.
+ A fém tartó praktikus
+ A Dodge City kiegészítőt zöld lapjai illetve a plusz karakterek egész jól megdobják a játékot.
! A kártyák angolul/olaszul vannak. Bár szerintem sokszor az angol szabályleírás világosabb, mint a magyar.
- A műanyag sheriff jelvény helyett adhattak volna életet jelölő töltényeket (mint a dobozos alapjátékban) A kártyák hátlapján való jelölés nem a legpraktikusabb szerintem.
- A High Noon és a Fistful of Cards kiegészítő viszont annyira megbonyolítja a szabályokat, hogy nálunk nagyon ritkán kerül elő.
- Minél több kiegészítőt használsz, annál többször állnak elő olyan helyzetek, amik nem egyértelműek (pl.: visszatett lap húzópaklira vagy a dobóba kerül-e, hordó használata, karaktertulajdonságok együttállása stb.). Ezeket érdemes tisztázni a játék elején vagy használni az szabálykönyv javítást. (Innen le is tölthető pár jól összeszedett GYIK: http://bangcardgame.blogspot.hu/p/bang-card-game-rules-and-explanations.html)
Összességében azt mondanám, hogy jobb megvenni csak az alapjátékot és a Dodge City-t, de ár-érték arányban olcsóbb ez a The Bullet csomag.
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 02.
Legyünk kreatívak, és lőjünk ügyesen! :)

Igaz ugyan, hogy ebben a nagy töltényben nincs benne az alap tábla és a töltények, de én régen játszottam olyan kiadással, aminek akkor még az nem volt tartozéka. Azért vannak a karakter kártyák hátlapján töltények, hogy egy másik kártyával lefedve jelezhessük rajtuk az épp aktuális életpontunkat. Így már egyáltalán nem hiányoznak a kis karton lövedékek. Ami meg az alap táblát illeti: alap szabály, hogy van egy kis coltod, ami 1 távolságra tud ellőni. Ehhez nincs szükség külön kartonlapra. Persze, hangulatosabb lehet, ha van, de pusztán ennek hiányáért még simán érdemes megvenni ezt a klassz töltényt, amiben az alapjáték és a kiegészítők mellett egy Seriff csillag is van - ami nagyon menő, és jobban hozza a hangulatot, mint egy alaptábla. :)
| 4 / 5 csillag!
2017. 07. 18.
Érdemes kipróbálni

Aki szereti az alapjátékot, próbálja ki. Rengeteg új kártya színesíti a partikat, viszont mivel nem kiegészítő, az alapjáték nem kell hozzá. Sajnos ugyanúgy megvan az a "hibája", mint az eredetinek, hogy sokszor a végén nagyon elnyúlik a játék 2-3 ember között, míg a többiek rég kiestek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 22.
Minden egyben

Ha valaki akar játszani bang!-el, akkor mindenképp érdemes ezt választani. Igaz, hogy nem magyar (angol-olasz), de ez nem zavaró. Ellenben megkapsz a csomagban minden fontosabb kiegészítőt! A csomagolás pedig külön szuper, ha nem használod, még a szekrényen is jól mutat.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 22.
Megunhatattlan

Zseniális party társasjáték. A szabályok könnyen tanulhatóak. Játék közben mindenki a saját stílusa szerint tud játszani, a totál visszahúzódót, a maximálisan troll-ig.
Sajnos a készletben nincs benne az alap tábla és a töltények. Ezeket vagy a kreativitásunk szerint pótoljuk, vagy a Reloaded kiegészítőt is meg kell hogy vásároljuk.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 12.
Minden egyben

Nagyon tetszik, hogy az összes kiegészítő az alapjátékkal együtt megtalálható a töltényben, így biztos nem lesz unalmas a játék gyakorlott játékosok számára sem. A kis aranyrögök és a seriff csillag csak még jobban feldobják a játékot. Azért itt már fontos, hogy sokat játszott, rutinos bangesek kezdjenek bele, kezdők számára a sok kieg bonyolult lehet.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 11.
A nyár slágere

Igaz, hogy angolul van, de letöltöttük hozzá a magyar szabályokat, és így tudtuk játszani akkor is, ha nem mindenki tudott magyarul. Egyébként a legtöbb lap elég beszédes, könnyű lefordítani. Minden verzióval sokat játszottunk 4-7 személyig.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 09.
kedvenc társas

Ez a játék nálunk mostanában minden mást kiszorít, ha az ember egyszer "rákap" nem bír betelni vele :D Pörgős, rengeteget nevetős, taktikázós, minden ami kell egy baráti társaságba!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 26.
Kár hogy csak angolul kapható...

...így inkább csak a sima alapdobozt vettem meg. A társaság legnagyobb részének nem lenne baja az angollal sem, viszont aa 6-7 játékos közül azért többnyire van 1-2, aki annyira nem mozog otthonosan a külföldi társasok világában. Egyébként talán a legtutibb választás volna.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 13.
PartiBANG!

Egy nagyon kellemes, gyorsan tanulható partijáték. Minél többen játszák, annál jobb, 4 emberrel sem rossz de még sem az igazi BANG! hangulatot adja vissza mivel viszonylag gyorsan rá lehet jönni a szerepekre. Könnyed barátokkal való társasos estékre ideális.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 22.
Érdemes megvenni!

Jól összeszették benne a fontos kiegészítőket az alapjátékkal eggyütt.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 19.
Bang! Pugno! Missed!

Az egyik legjobb partyjáték! Előnye, hogy az alapjátékba elég könnyen bele lehet jönni, míg rutinosabbaknak van hozzá kiegészítő is, hogy rárakjanak egy lapáttal. Habár angol myelvű azért a kártyán lévő jelölésekkel el lehet boldogulni. Nagy létszámnál a renegáttal való győzelemről sokáig szó lesz :-) Hátránya: a tetszetős csomagolás mégsem túl parktikus (kártyavédőkkel szinte lehetetlen bepakolni) és nincs benne az összes kiegészítő sem. Nagyon el tud húzódni és azoknak unalmas lehet akik hamar kiesnek.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 29.
A Bang! legjobb "kiszerelése"

Aki tudja, mit vesz azzal, hogy Bang!-et vásárol, annak szerintem ez a legjobb választás. Sok a játékot színesítő elemmel az alapjátékhoz képest, de még mellőzve a Gold Rush és a Wild West Show kiegészítőket, amelyek szerintem nagyon véletlenszerűek és néhol a tesztelés hiányát is mutatják.
A csak ebben a dobozban szereplő 3 képességért viszont kár erre beruházni, ha már részei megvannak, mert azokkal több baj van...

A csomagolás ötletes, de nem valami praktikusan szállítható... mi átraktuk egy másik dobozba... bár a javára írható, hogy ez megvédi a kártyákat. Más kiegészítő viszont nem fér be a dobozba, pedig az ingyenesen letölthető nemhivalatos kiegészítőt, a Death Mesat én betettem volna még a magam részéről.

A Bang!-ről magáról majd írok az alapjátéknál...
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
Nagyon jó játék ebbe sznite benne van minden ami kell csak két kiegészítő és meg van a teljes bang készlet
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Bang extrákkal, különös csomagolásban. Ezt berakhatod az alkoholos díszdobozok közé , nem tünik ki közülük. Sajnos nem magyar nyelvű, ezért kezdőkkel a sok lap és sok szabály miatt nem érdemes nekiállni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Dead or Alive

Sajnos már régen játszottunk vele, de amikor sokan vagyunk, akkor mindig nagyon "beüt". Csak rutinos BANG! játékosoknak, mert különben sok lesz az értetlenkedés...