Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

14.990 Ft

Bang! The Bullet

14.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (23)

Vélemények

4.70
23 értékelés
(16)
(7)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 10. 10.
Nagy durranás

Ez a csomag a Bang! játék alapjátékán felül kiegészítőket is tartalmaz, jó hozzá ez a töltény alakú tartó, így nem kell külön dobozokban tárolni a játékhoz tartozó kártyákat. Gyűjtőknek kötelező, ajándéknak tökéletes.
2019. 07. 22.
Teljes töltényöv...

A legjobb Bang! kiadás, a legtöbb kiegészítőt tartalmazza egy igényes díszdobozban...
2018. 11. 19.
Sosem unjuk meg

Mindenki nagyon szereti a baráti körben. Sosem tudjuk abbahagyni és megunni. Munka után kis csapattal az egyik legjobb kikapcsolódás :)
2018. 09. 02.
Bang! töltény kiegészítőkkel

Ötletes kialakítás a Bang! játéknak, ami tartalmaz több kiegészítőt is, így azonnal azokkal lehet játszani, jócskán feldobva az eredeti játékot.
A rajongóknak mindenképp ajánlom, igaz, ez a verzió nincs magyarul, de aki már játszott a magyarral, annak nem lesz gond, hiszen a szerepeken kívül ,néhány kiegészítő lapjain van szöveg, azokat azért ki lehet silabizálni, ha más nem, google baráttal.
2018. 01. 01.
A töltény

Ez a legjobb ár érték arányos kiadása a játéknak.
Egy nagyon szép díszdoboz, 3 kiegészítő plusz 5 exkluzív lap ehhez a kiadáshoz, és még egy seriff jelvény is.
Ez pedig alig kerül többe mint az alapjáték másfélszerese.
Ha valaki Banget akar beszerezni az mindenképp ezzel a kiadással tegye.
2017. 12. 12.
Szuper parti játék

Nagyon szórakoztató játék, ha a játékosok alap szinten beszálnek angolul akkor hamar elmagyarázható. 1 próbajáték után már a kezdőknek is követhető és élvezhető.
A legjobb ha 5 vagy a feletti létszámban játszuk mert így sokkal nehezebb rájönni kinek mi a szerepe a játékban. Az abszolút kedvenc kártyajátékunk nagyobb létszám esetén!
Egyedüli negatívum hogy nagyon elhúzódhat (órák) és a kiesett játokosoknak ez már kevésbé szórakoztató.
2017. 11. 19.
Szórakoztató, pörgős, megunhatatlan, nagyszerű party játék. Egyszerű és élvezetes, a szerepekkel kapcsolatban csőbe lehet húzni a másikat, de könnyen el is árulhatja magát, persze ha nem egy világi troll az illető. Hatalmas kombókat lehet tolni benne, ha jól játszik az ember. 5/5
2017. 08. 23.
Remek játék, bár ez a kiadás nem a legjobb

Az alapjáték 5 csillagot ér. Pörgős, könnyen érthető, igazi party játék. Örök klasszikus haverokkal sörözés mellé. Kedvesen meg lehet vezetni egymást a szerepekkel. :) Igazán élvezetes 4 fő felett lesz.
Viszont ez az összeválogatás szerintem nem a legjobb.
+ A fém tartó praktikus
+ A Dodge City kiegészítőt zöld lapjai illetve a plusz karakterek egész jól megdobják a játékot.
! A kártyák angolul/olaszul vannak. Bár szerintem sokszor az angol szabályleírás világosabb, mint a magyar.
- A műanyag sheriff jelvény helyett adhattak volna életet jelölő töltényeket (mint a dobozos alapjátékban) A kártyák hátlapján való jelölés nem a legpraktikusabb szerintem.
- A High Noon és a Fistful of Cards kiegészítő viszont annyira megbonyolítja a szabályokat, hogy nálunk nagyon ritkán kerül elő.
- Minél több kiegészítőt használsz, annál többször állnak elő olyan helyzetek, amik nem egyértelműek (pl.: visszatett lap húzópaklira vagy a dobóba kerül-e, hordó használata, karaktertulajdonságok együttállása stb.). Ezeket érdemes tisztázni a játék elején vagy használni az szabálykönyv javítást. (Innen le is tölthető pár jól összeszedett GYIK: http://bangcardgame.blogspot.hu/p/bang-card-game-rules-and-explanations.html)
Összességében azt mondanám, hogy jobb megvenni csak az alapjátékot és a Dodge City-t, de ár-érték arányban olcsóbb ez a The Bullet csomag.
2017. 08. 02.
Legyünk kreatívak, és lőjünk ügyesen! :)

Igaz ugyan, hogy ebben a nagy töltényben nincs benne az alap tábla és a töltények, de én régen játszottam olyan kiadással, aminek akkor még az nem volt tartozéka. Azért vannak a karakter kártyák hátlapján töltények, hogy egy másik kártyával lefedve jelezhessük rajtuk az épp aktuális életpontunkat. Így már egyáltalán nem hiányoznak a kis karton lövedékek. Ami meg az alap táblát illeti: alap szabály, hogy van egy kis coltod, ami 1 távolságra tud ellőni. Ehhez nincs szükség külön kartonlapra. Persze, hangulatosabb lehet, ha van, de pusztán ennek hiányáért még simán érdemes megvenni ezt a klassz töltényt, amiben az alapjáték és a kiegészítők mellett egy Seriff csillag is van - ami nagyon menő, és jobban hozza a hangulatot, mint egy alaptábla. :)
2017. 07. 18.
Érdemes kipróbálni

Aki szereti az alapjátékot, próbálja ki. Rengeteg új kártya színesíti a partikat, viszont mivel nem kiegészítő, az alapjáték nem kell hozzá. Sajnos ugyanúgy megvan az a "hibája", mint az eredetinek, hogy sokszor a végén nagyon elnyúlik a játék 2-3 ember között, míg a többiek rég kiestek.
2017. 01. 22.
Minden egyben

Ha valaki akar játszani bang!-el, akkor mindenképp érdemes ezt választani. Igaz, hogy nem magyar (angol-olasz), de ez nem zavaró. Ellenben megkapsz a csomagban minden fontosabb kiegészítőt! A csomagolás pedig külön szuper, ha nem használod, még a szekrényen is jól mutat.
2017. 01. 22.
Megunhatattlan

Zseniális party társasjáték. A szabályok könnyen tanulhatóak. Játék közben mindenki a saját stílusa szerint tud játszani, a totál visszahúzódót, a maximálisan troll-ig.
Sajnos a készletben nincs benne az alap tábla és a töltények. Ezeket vagy a kreativitásunk szerint pótoljuk, vagy a Reloaded kiegészítőt is meg kell hogy vásároljuk.
2017. 01. 12.
Minden egyben

Nagyon tetszik, hogy az összes kiegészítő az alapjátékkal együtt megtalálható a töltényben, így biztos nem lesz unalmas a játék gyakorlott játékosok számára sem. A kis aranyrögök és a seriff csillag csak még jobban feldobják a játékot. Azért itt már fontos, hogy sokat játszott, rutinos bangesek kezdjenek bele, kezdők számára a sok kieg bonyolult lehet.
2016. 10. 11.
A nyár slágere

Igaz, hogy angolul van, de letöltöttük hozzá a magyar szabályokat, és így tudtuk játszani akkor is, ha nem mindenki tudott magyarul. Egyébként a legtöbb lap elég beszédes, könnyű lefordítani. Minden verzióval sokat játszottunk 4-7 személyig.
2016. 03. 09.
kedvenc társas

Ez a játék nálunk mostanában minden mást kiszorít, ha az ember egyszer "rákap" nem bír betelni vele :D Pörgős, rengeteget nevetős, taktikázós, minden ami kell egy baráti társaságba!
2015. 10. 26.
Kár hogy csak angolul kapható...

...így inkább csak a sima alapdobozt vettem meg. A társaság legnagyobb részének nem lenne baja az angollal sem, viszont aa 6-7 játékos közül azért többnyire van 1-2, aki annyira nem mozog otthonosan a külföldi társasok világában. Egyébként talán a legtutibb választás volna.
2015. 10. 13.
PartiBANG!

Egy nagyon kellemes, gyorsan tanulható partijáték. Minél többen játszák, annál jobb, 4 emberrel sem rossz de még sem az igazi BANG! hangulatot adja vissza mivel viszonylag gyorsan rá lehet jönni a szerepekre. Könnyed barátokkal való társasos estékre ideális.
2015. 08. 22.
Érdemes megvenni!

Jól összeszették benne a fontos kiegészítőket az alapjátékkal eggyütt.
2015. 08. 19.
Bang! Pugno! Missed!

Az egyik legjobb partyjáték! Előnye, hogy az alapjátékba elég könnyen bele lehet jönni, míg rutinosabbaknak van hozzá kiegészítő is, hogy rárakjanak egy lapáttal. Habár angol myelvű azért a kártyán lévő jelölésekkel el lehet boldogulni. Nagy létszámnál a renegáttal való győzelemről sokáig szó lesz :-) Hátránya: a tetszetős csomagolás mégsem túl parktikus (kártyavédőkkel szinte lehetetlen bepakolni) és nincs benne az összes kiegészítő sem. Nagyon el tud húzódni és azoknak unalmas lehet akik hamar kiesnek.
2015. 07. 29.
A Bang! legjobb "kiszerelése"

Aki tudja, mit vesz azzal, hogy Bang!-et vásárol, annak szerintem ez a legjobb választás. Sok a játékot színesítő elemmel az alapjátékhoz képest, de még mellőzve a Gold Rush és a Wild West Show kiegészítőket, amelyek szerintem nagyon véletlenszerűek és néhol a tesztelés hiányát is mutatják.
A csak ebben a dobozban szereplő 3 képességért viszont kár erre beruházni, ha már részei megvannak, mert azokkal több baj van...

A csomagolás ötletes, de nem valami praktikusan szállítható... mi átraktuk egy másik dobozba... bár a javára írható, hogy ez megvédi a kártyákat. Más kiegészítő viszont nem fér be a dobozba, pedig az ingyenesen letölthető nemhivalatos kiegészítőt, a Death Mesat én betettem volna még a magam részéről.

A Bang!-ről magáról majd írok az alapjátéknál...
2015. 07. 24.
Nagyon jó játék ebbe sznite benne van minden ami kell csak két kiegészítő és meg van a teljes bang készlet
2015. 07. 15.
Bang extrákkal, különös csomagolásban. Ezt berakhatod az alkoholos díszdobozok közé , nem tünik ki közülük. Sajnos nem magyar nyelvű, ezért kezdőkkel a sok lap és sok szabály miatt nem érdemes nekiállni.
2015. 07. 09.
Dead or Alive

Sajnos már régen játszottunk vele, de amikor sokan vagyunk, akkor mindig nagyon "beüt". Csak rutinos BANG! játékosoknak, mert különben sok lesz az értetlenkedés...