Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.590 Ft

Bang! The Valley of Shadows kiegészítő

2.590 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (11)

Vélemények

4.64
11 értékelés
(8)
(2)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 08. 30.
Remek!

Jó kis kiegészítő a Bang! alapjátékhoz.
Sokat hozzáad, érdemes beszerezni.
2018. 01. 27.
Egy kis plusz

Több korábbi hozzászólással egyetértve nagyon jó kiegészítő az alapjátékhoz. Előbb-utóbb eljut mindenki odáig, hogy az alapjátékot már fel kellene dobni, szükség lenne újításra, újdonságra. Ehhez ez a kiegészítő tökéletes választás. Aki imádja az alapjátékot, azoknak kötelező beszerezni!
2018. 01. 02.
Holtak völgye

A kieg nagyon jó, nem is drága.
De érdemes megfontolni, hogy a többi kiegel együtt tegyük e a játékba.
2017. 08. 14.
Erős karakterek

Nekem talán ebben a kiegészítőben legjobban a karakterek tetszenek. Ezek talán felveszik a versenyt még a Terence Killes karakterekkel is. Ami a játéklapokat illeti, tovább mélyítik a lehetőségek tárházát, ez bizonyos helyzetekben előny, viszont ha több kiegészítőt vegyítünk, akkor könnyen előfordulhat, hogy az első körben az első néhány játékos óriási előnyt szerez, az utolsó egy-kettő pedig játékba kerülés nélkül meghal...
2016. 11. 21.
Izgalmas

Nagyon szuper kiegészítő, mely új alappakli kártyákat hoz be.
2016. 11. 16.
jó. jó, de nem a kedvencünk...

Mozgalmas, és hosszadalmas partikat szül, csak egyedül, másik kiegészítővel nem szabad keverni! Igaz mi sokan szoktunk játszani, és ez erősen befolyásolja a játékélményt.
2016. 01. 04.
plusz móka

Rengeteg kiegészítő van már, s ezek a játékidőt is megnövelik, de nekünk ez a kiegészítő is bejött. Ár érték arányban szerintem megéri, bár ha az ember az árakat az alapjátékkal összeadja akkor igen jenetős összeget tud a boltban hagyni. Nagyon tetszik a játék hangulata amit a plusz kártyákkal csak még növelnek. Összeségében ajánlani tudom!
2015. 10. 31.
Kicsi pakli nagy élmény

Nem egy nagy kiegészítő, de nagyon jó és izgalmas kártyákat és lehetőségeket ad a paklihoz, a szuper karakterekről nem is beszélve.
Egészen fel tudja rázni a már jól megszokott paklit, csak ajánlani tudom. :)
2015. 10. 13.
Halott lóra nyerget

Tiszteletre méltó a játék készítőinek kitartása, újabb és újabb kiegészítőket gyártanak a játékukhoz, még ha ezzel csak le is húzzák annak színvonalát és teljesen élvezhetetlenné teszik. Ha jó Bang! partit akarsz játszani, akkor az alapjátékon kívül SEMMILYEN kiegészítőt ne használj.
2015. 10. 06.
Jól sikerült

Ez egy igen jól sikerült kiegészítő lett érdemes beszerezni főleg ha már siokat nyüstöltük az alapjátékot és már picit kezd ellaposodni.
2015. 10. 01.
Még

Ha már kevés az alapjáték, akkor nagyon érdemes erre a kiegészítőre beruházni. Nekem nagyon tetszett.