Mit kapok 400 forintért a Rádayban?

2017-06-16 09:17:00

Mit kaphatok 400 forintért? Két doboz olcsó sört a kisboltban, majdnem egy egész deci folyóbort a Szigeten, kicsit több mint egy liter 95-ös benzint vagy egy pár zoknit a kínai piacon. Ha nem megyünk messzire a társasjátékos világtól: egy pakli magyar kártyát, majdnem 3 darab 6 oldalú dobókockát. 

Ráday

Ebből a pénzből egy mozijegy negyede jön ki, ha diák, akkor harmada, persze az sem mindegy, hol mozizik az ember, de mondjuk, hogy ez másfél órányi szórakozásból (egy film) fél óra. Igazándiból azt a fél órát meg sem kaphatod. 400 forintból ne akarjon az ember szórakozni… Ó, dehogy ne!

Mit kapsz 400 forintért a Rádayban? 4-600 játékot egy napra. Mivel minddel egyszerre nem lehet játszani, ezért kénytelen leszel választani egyet, aztán egy másikat, majd, ha jól esik, megint egyet: nyitástól zárásig. Ez szerdán és pénteken 10:00–24:00, azaz 14 óra. Pakolászással és játékmagyarázattal együtt – és persze játékidőtől függően – ebbesimán belefér 8-10 családi társasjáték vagy 3-4 összetett gémer játék. Dobble-meccsekből meg legalább 50, ha valakinek maratonozni támad kedve.

A játékot és az asztalokat mi adjuk, ez persze alap. És ha nem vagytok ismerősek a társasjátékok terén, profi játékmestereink több száz játékból tudnak ajánlani. Csak a társaságot kell magaddal hoznod, akikkel szórakozni szeretnél, és bár társasozni a legtöbb ember megszokott, saját csapatában szeret, nem ritka gyakorlat, hogy itt új barátokra tesznek szert az emberek.

Mit kapsz tehát 400 forintért? Játékot, élményt, kikapcsolódást, lehetőséget csapatépítésre, barátkozásra.

Ja, és minden hétfő ingyenes!

Ráday

Te lehetsz az ELSŐ aki hozzászól!
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Belépés